Wassalon-Haarlemmermeer

Stap binnen in de wereld van ultieme verwennerij voor onze trouwe viervoeters bij Hondenwassalon Haarlemmermeer, de meest exclusieve hondenwassalon in de stad. Hier is elk detail doordrenkt van luxe, comfort en zorg, omdat we geloven dat onze harige vrienden niets minder dan het allerbeste verdienen.

Onze speciaal ontworpen wasruimte is een ware oase van comfort. Met zachte muziek op de achtergrond en een subtiel vleugje aromatherapie, creëren we een kalmerende omgeving die stress vermindert en uw hond op zijn gemak stelt. We hebben een assortiment van uitstekende shampoos en conditioners, elk zorgvuldig geselecteerd om de vacht van uw hond te laten stralen en te verzorgen, ongeacht hun vachttype.

Wij werken met de was en blaasmethode. Bij deze methode wordt je hond met shampoo gewassen zodat de vetlaag om de haren verwijderd wordt en de onderwol los komt. De oude haren zuigen zich vol met water waardoor ze met een waterblazer gemakkelijk uit de vacht geblazen worden.

Bij Hondenwassalon Haarlemmermeer is veiligheid onze hoogste prioriteit. We werken met geavanceerde apparatuur en nemen strenge hygiënemaatregelen om een schone en gezonde omgeving voor alle honden te garanderen.

Of uw hond nu groot of klein is, jong of oud, bij Hondenwassalon Haarlemmermeer verwelkomen we alle rassen met open armen en een warm hart. Ons toegewijde team van hondenliefhebbers staat klaar om uw hond te verzorgen alsof het hun eigen is.

Onze speciaal ontworpen wasruimte is een ware oase van comfort. Met zachte muziek op de achtergrond en een subtiel vleugje aromatherapie, creëren we een kalmerende omgeving die stress vermindert en uw hond op zijn gemak stelt.”

Mail ons voor een afspraak