Hoe ziet een dag eruit?

We werken altijd met een vaste dagroutine zodat de honden al snel een idee hebben wat ze kunnen verwachten en waar ze aan toe zijn als ze bij ons komen. Wij geloven dat honden (net als kinderen), gebaat zijn bij rust, regelmaat en reinheid.

Wanneer alle honden voor de dag zijn gebracht, gaan we altijd eerst actief lopen met de groep over het hele terrein (ca 6000m2). Op deze manier kunnen de honden hun energie kwijt en creëren we tegelijkertijd een groepsgevoel. Dit versterkt niet alleen de band tussen de honden die elkaar al kennen, het is ook een goede manier voor nieuwe honden om hun plaats in de groep te vinden.

Tegen het middaguur, wanneer iedereen gesetteld is, sluiten we tijdelijk een deel van het terrein en zorgen we voor wat rust. Dan openen we ons verwarmde hondenhuisje met loungebanken en zachte kussens en kunnen de honden kiezen of ze een lekker plekje zoeken of onderling nog wat (rustig) spelen. Dit is ook de tijd dat we vaak consulten hebben op het terrein en de honden die dat leuk vinden kunnen hierbij assisteren.

Na de rustperiode, is het weer tijd voor actie. We gaan dan met de honden lekker aan de wandel en voor de actievere honden zorgen we voor een extra activiteit zoals met de bal gooien, naast de fiets rennen of in de zomer heerlijk verkoelend het zwembad in!

Ook bestaat de mogelijkheid om uw hond tijdens zijn verblijf te verwennen met een trim- en/of wasbeurt in onze eigen trimsalon.
Zo ruikt uw hond weer fris na een actieve dag in de buitenlucht.

We zorgen voor een actieve dag voor uw hond waarbij hij in al zijn behoeften wordt voorzien. We zijn dan ook zo veel mogelijk buiten. Bij echt noodweer kunnen we de honden binnenshuis brengen, waar de honden verblijven die bij ons logeren. Er zijn genoeg lekkere manden beschikbaar voor ze en er is altijd iets lekkers om te kluiven!

Proefdag aanvragen?

Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op.

Contact